måndag 6 juli 2015

Fler strumpor

Här kommer en kort uppdatering om de senaste strumporna i mitt liv.
För att vidga vyerna lite testade jag att vara med i en KAL - knit-along - i gruppen Sock Knitters Anonymous (SKA) på Ravelry. Utmaningen var att sticka antingen från ett par utvalda designers, sticka ett Knittymönster eller ett mönster med ovanlig konstruktion. Eftersom jag länge (såg på mönstret att jag skrev ut det 2011, faktiskt...) funderat på Knittymönstret Skew av Lana Holden verkade nu vara rätt tid. Garnet heter Asien och är från Opal.
Mönstret är helt galet konstruerat, och det gäller bara att följa instruktionerna utan att försöka förstå särskilt mycket alls, i alla fall inte på första sockan. Som tur är kommer en uppföljare i andra sockan, där man har en liten chans att förutse någonting. Men jag kan glatt rekommendera mönstret!
Så här blev resultatet:

Parallellt med detta ville jag ha lite hjärnvilastickning så det blev ett par enkla, men färgglada vaniljsockar. Det enda som stack ut var att jag för första gången testade afterthought heel/ istickshäl, men det syns ju inte ens på bilden...
Nu kastar jag på ett par vantar...
För övrigt rekommenderar jag flädersaft. Jimlars, vad gott det luktar i köket!

3 kommentarer:

 1. Since you expect brilliant great life, then we should be starting today, with unwavering determination and unwavering faith, with their wisdom and perseverance, to create you and human happiness.

  _________________________
  fastfifa16 and FIFA 16 Coins

  SvaraRadera
 2. Knitting socks is very beautiful.  Better Service,Lower Price,Get More Fun at www.rs2joy.com

  SvaraRadera